Sobre nosaltres

Nosaltres personalment tota la nostra vida hem viscut amb incertidumbre dels diversos additius que mengem cada dia en els diferents productes alimentaris que comprem al supermercat i consumim. Amb aquesta web podem consultar els additius dels nostres productes favorits, i conèixer si tenim que regular més la consumició d'aquest producte en relació als seus riscs.

kMenjo.cat té la finalitat de donar a coneixer informació sobre alló que cada dia ingerim, en aquest cas, els additius. Però també és la iniciativa i el començament d'un projecte molt més gran. Realment aquesta web podria haver estat sobre cualqsevol altre tema, perqué realment la finalitat del projecte que engloba aquesta web, és incentivar la recerca rigurosa del coneixement fiable i de cualitat. Avui kMenjo.cat és una petita llista dels additius que consumim. Al endemà serà una pàgina sobre alimentació. I al segunt dia serà part d'una xarxa gegant de webs per tratar de reduir la ansietat en la era de la sobreinformació en la qual vivim. Amb Internet, és super fàcil trobar informació de qualsevol tipus. Però sempre tenim el dubte de si aquesta informació és fiable o no. I el que volem, és transmitir i fer més accesible la informació que sí és integrament de confiança.

Hem creat aquesta web per demostrar que desde l'ignorància, com a grup d'informàtics que som i que no ens dediquem a la nutrició, que amb la recerca d'informació sí es pot aprendre tot el que desitjes amb pronfuditat. Sí es pot trobar informació fiable. I sí es posible aconseguir tot all que et proposis.

A més, hem volgut fomentar la creació i traducció dels diversos continguts ja existents al català. La web ha estat traduïda i revisada per diversos joves (independents al projecte) que han colaborat amb nosaltres de manera desinteresada per tal de aconseguir aquest pròposit.

Web realitzada pel grup kMenjo.cat amb el suport de Websalpunt.cat i Dinahosting

Logo Websalpunt.cat Logo Dinahosting

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons.

Llicència de Creative Commons